Hitta de rätta scenkläderna

När det är dags att framträda på scen vill man att allting ska vara perfekt. Man måste se till att allting är perfekt, allt från sång, musik till scenkläder. Det kanske inte är det enklaste att komma på vad man ska ha på sig. Vanligtvis väljer de som framträder något unikt och annorlunda. Håkan Hellström körde förr på sjömanskostymen medan artister som Madonna har valt väldigt utmanande kreationer. Lady Gaga hade en gång en klänning gjord av kött, något som skapade stora rubriker runt om i världen. I det här inlägget kommer lite tips som kan fungera som inspiration till dig som ska uppträda.

Välj något annorlunda

Köp några Halloweendräkter eller något annat utmärkande som ger uppmärksamhet på scenen. Ett annat alternativ skulle vara att man syr kläderna själva. Då kan man vara säker på att man får unika scenkläder, även om det är ett svårt och tidskrävande jobb. Har man ett band är det bra om alla har scenkläder som följer samma stuk. Därför kan det vara bra om man sitter ner allihopa och diskuterar om hur man vill ha det på sina framföranden. Brainstorma om allt möjligt så kommer ni säkert fram till något bra.

Byt kläder under framträdandet

Antingen kan man gå bakom kulisserna och snabbt byta om under en paus, eller så kan man jobba med lager på lager och ta av lite i taget. Det är många artister som gjort det senaste alternativet och det kan i vissa fall bli väldigt häftigt om man lyckas. Dock är det inte alla som har samma budget som världsartisterna och därför kanske man ska fundera på vad som egentligen är rimligt. Kom ihåg att det är bara fantasin som sätter gränserna.

Related Posts

© All Right Reserved
ezy